Autor: Informer.rs

17.01.2024.

18:23

Foto: AP/Photo

Sport

Utakmica Golden Stejta odložena zbog stanja Dejana Milojevića!

Nažalost, nimalo ohrabrujuće vesti ne stižu iz Sjedinjenih Američkih Država. 

Srpski trener Dejan Milojević oporavlja se od srčanog udara doživljenog rano jutros po evropskom vremenu, ali je stanje nekadašnjeg stratega Mege, po svemu sudeći, loše.

Zbog toga je NBA liga odlučila da odloži večerašnji meč njegovih Voriorsa sa Juta Džezom, a preneo je dobro obavešteni novinar Adrijan Vojnarovski.

"Zbog ozbiljne zdravstvene situacije u kojoj se nalazi pomoćni trener Dejan Milojević, NBA liga je odlučila da odloži meč Golden Stejta u Solt Lejku večeras protiv Jute", napisao je američki novinar na svom "Iks" nalogu.

NBA liga je saopštila da će datum naknadnog odigravanja utakmice biti određen u budućnosti.

"Zbog zdravstvenih problema unutar Golden Stejt Voriorsa, večerašnja utakmica biće odložena. Datum naknadnog odigravanja ove utakmice biće saopšten u budućnosti", objavio je NBA.

Članovi stručnog štaba kao i uprava kluba Golden Stejta sinoć je čitavu noć provela uz Milojevića u bolnici, a nakon kratkog predaha, vratili su se u bolnicu u Solt Lejk sitiju kako bi bili uz srpskog stručnjaka u ovim teškim trenucima.

Među njima je i glavni trener, legendarni Stiv Ker, dok se poseta igača očekuje u toku dana.

"Osoblje Voriorsa ostalo je čitave noći uz trenera Milojevića i sada se opet vraćaju u bolnicu u Solt Lejku", saopštio je Vojnarovski.