Autor: Informer.rs

25.01.2024.

06:29

Foto: Tanjug/AP

Sport

Suze same teku! Kari prvi koš posvetio Milojeviću, pogledao u nebo (FOTO)

Odigrali su Voriorsi protiv Atlante prvu utakmicu od smrti našeg trenera i još jednom odali počast Dejanu Milojeviću. Plakali su svi igrači kada su na teren istrčali u majicama na kojima je pisalo "Brate", dok je jedna bila na Dekijevom mestu i jedna bela ruža. 

Posle emotivne komemoracije igrači su ponovo istrčali na teren, a meč je šutem za tri poena otvorio Stef Karipogledao je ka nebu i  koš posvetio upravo Dekiju. 

- Teško je, veliki gubitak koji će se osećati u budućnosti. Deki je uvek donosio pozitivnu energiju u svlačionicu. Gledao sam utakmicu njegova dva bivša tima u Srbiji. Ne mogu ni da zamislim kako bi bilo da sam bio u Areni da osetim tu energiju. Želimo da uradimo nešto slično - kazao je Stef.

Dejan Milojević je u stručni tim Voriorsa stigao 2021. godine i sa Golden Stejtom je osvojio šampionski prsten 2022. godine.

Golden Stejt će do kraja sezone na dresovima i trenerkama nositi inicijale DM u čast Dejana Milojevića upisane u srcu. Takođe, logo će biti i na parketu na svim utakmicama koje će Voriorsi do kraja sezone odigrati u svom "Čejs centru".