Autor: Informer.rs

25.01.2024.

06:51

Foto: Tanjug/AP

Sport

Svi plaču, košarkaši, navijači... Ovacije za Dekija, čuo ih je u raju (VIDEO/FOTO)

Još jednom su Voriorsi odali počast bivšem treneru. Košarkaši su pre meča istrčali na teren u majicama posvećenim Dejanu Milojeviću i nisu mogli da zaustave suze. 

Na mestu na kom je sedeo Deki postavljena je crna majica sa natpisom "BRATE" i jedna bela ruža, a Stef Kari je prvi koš na utrakmici posvetio bivšem teneru.

Na komemoraciji za Dekija govorio je Stiv Ker, trener Golden Stejta, koji se emotivnom porukom oprostio od pomoćnog trenera, a potom se umesto minuta ćutanja začuo aplauz, koji je Deki čuo u raju.

Informer

- Priliv ljubavi koji smo doživeli poslednjih dana iz celog sveta, navijača iz Srbije, taj priliv ljubavi direktno odslikava radosti i ljubavi koju je on donosio svima koje je upoznao. Zato večeras, umesto minuta ćutnje, želeo bih da mi se pridružite u odavanju počasti Dekiju, njegovoj divnog porodici Nataši, Maši, Nikoli. Voleo bih da, umesto minuta ćutnje, damo Dekiju takvu ovaciju, da će moći da je čuje u raju. Hvala vam - poručio je trener, a onda su svi ustali i aplauzom i ovacijama ispratili Dekija.

Informer

Voriorsi nikada neća zaboraviti Dejana.

- Svet je izgubio prelepu dušu prošle nedelje. Deki je bio divan prijatelj, košarkaški trener, čovek, i ono najvažnije, divan unuk, sin, muž i otac. Trag koji je ostavio u našoj organizaciji za ove tri godine, koji smo sada videli na slikama, to je bio on, svakoga dana. Osmeh, radost, sreća, uvek prisutna. I to što je on nama značio, je veliki deo toga što smo danas. On je deo naše duše - rekao je trener Golden Stejta i umalo zaplakao, dok su košarkaši i navijači bili u suzama.