Autor: Informer.rs

19.02.2024.

07:57

Foto: printscreen

Sport

Auuu, oni su opasni mangupi! Jokić i Dončić uništili Karija (VIDEO)

Zapad je na kraju izgubio od Istoka ubedljivo sa 211:186, ali su ipak u centru pažnje bili Srbi. Dominirali su tokom meča, ali i pre njega. 

"Žrtva" im je tokom zagrevanja bio Stef Kari. Jokić i Dončić su zvezdi Golden Stejta napravili malu smicalicu. As Dalasa je prišao Kariju ispod obruča, kako bi mu nešto objasnio, ali je sve to bila zamka. Gurno ga je u reket ispod obruča, a onda se Jokić stupio na scenu.

Zaleteo i zakucao preko njega. Nije Amerikanac shvatio odmah šta mu se dešava, ali nije se naljutio, nakon početnog šoka se smejao sa Nikolom i Lukom

Pogledajte šta su Srbi uradili Stefu!

Što se tiče učinka Nikole i Luke, košarkaš Denvera je imao 13 poena i devet asistencija, dok je Dončić pored sedam poena, imao isto toliko skokova i asistencija.

Prvi put je na Ol staru probijena granica od 200 poena. Na Zapadu je najefikasniji bio  Karl-Entoni Tauns sa čak 50 poena, a pratio ga je Šaj GIldžis-Aleksander sa 31, Kevin Durent je dodao 18, Stef Kari 16, dok je Devin Buker imao jedan poen manje. U pobedničkoj ekipi 
Lilard je prednjačio sa 39 poena, Džejlen Braun je ubacio 36, Halibarton 32, Janis Adetokumbo 23, Džejson Tejtum 20, dok je Skoti Barns imao 16 poena.