26.02.2024.

06:16

Foto: Tanjug/AP Photo

Sport

Jokić je nemilosrdan! Isprozivao saigrače usred TV prenosa (VIDEO)

Košarkaši Denvera savladali Golden Stejt 119:10.  Centar Nagetsa meč je završio sa novim tripl-dablom, imao je 36 poena, 16 skokova i isto toliko asistencija. Ovo je našem asu 139. tripl-dabl u karijeri, pa je pretekao Lebrona Džejmsa na četvrtom mestu večne liste. Sad su ispred njega Medžik Džonson (168), Oskar Robertson (189) i Rasel Vestbruk (210). 

Posle sjajnog meča novinar ga je pitao šta su mu saigrači kupili nešto za rođendan, koji je bio pre nekoliko dana. Onda su usledile brutalne prozivke. 

Informer

- Ništa! Apsolutno ništa! Loši saigrači, loši saigrači! Užasni saigrači - nasmešio se srpski centar. 

Jokić je stigao do 18. tripl-dabl učinka ove sezone, ali je, kako kaže, najvažnije što Denver pobeđuje. Ovo je Nagetsima bio treći trijumf u nizu.

- Imali smo tri poraza pre Ol-star pauze, a sada imamo tri pobede. Takve je igra, igra serija. U sezoni imate dobar period, loš period, a želite da dobar traje duže od lošeg. Mislim da idemo u dobrom smeru, to je najvažnija stvar - poručio je Jokić.

Informer

Srbinu su pomogli Džamal Marej sa 27 poena,  Aron Gordon je dodao 17, Kaldvel - Poup 13 poena. S druge strane, kod Voriorsa je bio od ostalih bio  Klej Tompson, koji je ubacio 23 poena, Stef Kari je utakmicu završio sa 20, Džonatan Kaminga je imao poen manje, a Endru Vigins je dao 14, dok je Drejmond Grin postigao samo sedam. Nagetsima je ovo treća vezana pobeda i na Zapadu je samo trenutno Minesota sa jednom pobedom više i dva poraza manje ispred njih, pa će biti borba za lidersko mesto.