02.03.2024.

23:37

Foto: Tanjug/AP

Sport

Bogdanović solidan u debaklu Atlante! Bruklin ponovo koban po Hokse!

Drugi dan, drugi meč, drugi poraz... Atlanta Hoksi nisu se snašli na mini-turneji u Njujorku budući da je Bruklin upisao novi poraz protiv Hoksa na svom parketu na startu marta. Večeras, novi debakl "jastrebova" budući da je domaćin slavio sa  114:102.

Ponovo je odbrana Bruklina bila ključna za pobedu kao i pre dva dana kada su Hoksi stali na samo 97 poena. Ovoga puta - nešto bolje, ali nedovoljno da se izbegne poraz. Zapravo, Atlanta nije imala nikakvu šansu u dva meča protiv Bruklina i raspucanog Majlsa Bridžisa.

Amerikanac je meč završio sa 38 poena i predvodio svoj tim do pobede, 23 je dodao Džonson. Najbolji u taboru Atlante bio je Sadik Bej sa 23 poena, a Dežonte Marej dodao je 19. 

Informer

 

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović ponovo je bio solidan, ali nas je ove sezone navikao na bolje partije. Kapiten Srbije meč je završio sa 13 poena, ubacio je tri trojke, no, večeras ga šut nije služio. 

Ali... Šta onda reći za Džejlena DŽonsona koji je na parketu proveo 32 minuta i za to vreme upisao samo jedan pogodak iz igre. Meč je završio sam sedam poena i osam skokova.