03.03.2024.

06:06

Foto: profimedia

Sport

Zagrljaj Đokovića i Jokića - najboljih na svetu (VIDEO/FOTO)

Prvi teniser sveta i Vlade Divca gledali su kako Nikola Jokić i Denver osmi put uzastopno pobeđuju Lejkerse. Posle utakmice usledio pravi bratski pozdrav NBA asa,  Novaka i košarkaške legende. 

Srpski teniser je bio usred intervjua, a onda mu je prišao Jokić, zagrlili su se i pozdravili.

- De si brate.. - rekao je Nole oduševljeno zemljaku i čestitao mu na pobedi.

Tako je to kad se sretnu najbolji košarkaš i najbolji teniser današnjice, a Srbi.  

Sve su zabeležile kamere!

Jokić je meč završio sa 35 postignutih poena, 10 skokova i sedam asistencija. U pobedničkom timu su se još istakli istakli Majkl Porter Džunior sa 25 poena, kao i Džamal Marej sa 24, dok je Eron Gordon ubacio 18 poena. Sa druge strane, Lebron Džejms je upisao 26, Hačimura 23, Rivs je dodao 19, a Endoni Dejvis i D'Anđelo Rasel meč su završili sa po 17 poena. 

Informer

Tanjug/AP

Novak Đoković je u Americi jer igra na mastersu u Indijan Velsu, a pre nekoliko dana su on i Divac na sličan način  iznenadili i Dejana Joveljića, gledali su njegov meč protiv Intera iz Majamija.

Informer

Jokić je meč završio sa 35 postignutih poena, 10 skokova i sedam asistencija. U pobedničkom timu su se još istakli istakli Majkl Porter Džunior sa 25 poena, kao i Džamal Marej sa 24, dok je Eron Gordon ubacio 18 poena. Sa druge strane, Lebron Džejms je upisao 26, Hačimura 23, Rivs je dodao 19, a Endoni Dejvis i D'Anđelo Rasel meč su završili sa po 17 poena. 

Denveru je ovo bila šesta uzastopna pobeda nakon tri poraza u nizu i sada je na 42-19, dok su Lejkersi na 33-29. Naredni meč Jokić i ekipa igraće protiv Finiksa kod kuće, dok Lejkersi dočekuju Oklahomu.