03.03.2024.

12:03

Foto: Tanjug/AP

Sport

Nole upao u svlačionicu NBA šampiona! Isplivala fotka!

Najbolji teniser sveta gledao je meč Denvera i Los Anđeles Lejkersa (124:114), a posle utakmice upao je u svlačionicu Nagetsa i oduševio košarkaše šampiona NBA lige. 

Uz Đokovića je bio i legendarni Vlade Divac. Oni su iz prvog reda gledao majstorije Nikole Jokića, a potom se družili i sa Markom Jarićem i našim glumcem Nikolom Đuričkom.

Nakon utakmice Novak je iznenadio šampione NBA lige. Upao je u svlačionicu Nagetsa gde su ga s oduševljenjem dočekali Jokićevi saigrači. Na društvenim mrežama se pojavila fotografija Novaka sa košarkašima ekipe iz Kolorada. Pored Jokića tu su Eron Gordon, Džamal Marej i Pejton Votson. NBA šampioni nisu skidali osmeh sa lica.

Nole je sipao hvalospeve na ručan najboljeg igrača Denvera.

- On je veliki, jedan od najboljih sportista koje imamo u istoriji srpskog sporta. Ono što on radi u poslednje tri godine je neverovatno. Ne samo za srpsku košarku, već i za evropsku. Igrati u najjačoj košarkaškoj ligi sveta, neverovatan je. Volim ga, volim ga kao osobu.. - kazao je naš teniser, koji bi sigurno nastavio da hvali Jokića, da mu nije prišao as Denvera i zagrlio ga po završetku meča.

Đoković je u Americi jer će se takmičiti na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju. Leteo je  istim avionom kao Rafael Nadal, a sjajno koristi slobodno vreme do početka takmičenja. Pre Jokićevog meča gledao je utakmicu LA Galaksija za koji igra naš napadač Dejan Joveljić.