15.03.2024.

23:05

Foto: printscreen Avalanews

Sport

Srpski zet oduševljen našom zemljom! Obožavam Srbiju, hteo bih da igram sa Jokićem u Beogradu

Klipersi su u noći između četvrtka i petka savladali u gostima Čikago Bulse 126:111, a krilni igrač je posle utakmice govorio za srpske medije i tom prilikom otkrio neke stvari. 

Poznato je da je NBA zvezda oženjena Srpkinjom Danijelom Rajić s kojom ima i troje dece, dve ćerke i sina. Američki košarkaš je sa svojom porodicom imao priliku da poseti Srbiju prošlog leta, a posle posete je bio oduševljen od naroda i kulture, do hrane.

- Obožavam Srbiju, bio sam tu prošlog leta, bio sam i u Crnoj Gori, uživao sam tamo. Moja deca su polu-Srbi i ta zemlja je deo i moja kulture, jedva čekam da odem ponovo tamo - rekao je Džordž i tom prilikom pokazao tri prsta. 

Informer

Pol Džordž i Danijela Rajić

On je istakao da mu se sviđa ideja da njegovi Klipersi i Denver Nagetsi srpskog košarkaša Nikole Jokiča odigraju prijateljski meč u Beogradu.

- To bi bilo sjajno, NBA liga to treba da organizuje, zašto da ne… Tako su lepe košarkaška tradicija i kultura tamo, između ostalog. Veliki igrač kao Jokić su iz Srbije, da, bi bilo zabavno - zaključio je Džordž za "Avala news".