27.03.2024.

18:28

Foto: Tanjug/AP

Sport

Novak je moj brat! Irving o odnosu sa Srbinom!

U intervjuu koji je objavio Mundo Deportivo, Irving je pičao o periodu kada nije mogao da igra NBA ligu, pošto nije vakcinisan.

Nakon toga pomenuo je Novaka Đokovića koji zbog toga jedno vreme nije mogao da uđe u Sjedinjene Američke Države. Nekadašnji prvi pik na draftu je istakao da je Nole bio uz njega u teškim trenucima, iako se ne poznaju baš najbolje.

Informer

- Ne poznajem Đokovića tako dobro, ali znam da mi je on slao podršku, a ja njemu izdaleka. Bavili smo se sličnim situacijama u kojima je tema ili razgovor bila autonomija tela, gde imate priliku da uradite šta god smatrate da je najbolje za vas -  rekao je Irving.

Zatim je dodao da oseća veliku povezanost sa Srbinom.

- Osećam se kao da mi je on brat na ovom svetu, moj brat u ovakvoj vrsti problema. Morate to da poštujete kao mišljenje, morate da poštujete nekoga ko bira za sebe, zato podržavam Đokovića, on je doneo odluku i oni koji ga podržavaju su ovde, kao ja, a oni koji ga ne podržavaju nisu mi važni - jasan je Irving.

Podestimo, iskusni plejmejker je bio jedan od prvih koji je čestitao našem asu nakon što je prošle godine osvojio Ju-Es open.