03.04.2024.

12:57

Foto: Tanjug

Sport

Pomirenje sa majkom i eksplozija! Luka igra košarku života, a ona je razlog! (FOTO)

Ratne sekire između majke i sina su očigledno zakopane, pa je nakon što je došlo do problema usled poslovno-porodičnih razloga, odnosno zbog velike afere Mirjam Poterbin i njenog tadašnjeg dečka biznismena Bojana Požega Piksija, sve konačno došlo na svoje mesto.

Naime, bivša slovenačka manekenka i majka jednog od najboljih košarkaša u NBA ligi, bila je u vezi sa pomenutim biznismenom, pa je njemu prenela deo upravljačkih prava na upravljanje brendom Luke Dončića, nakon čega je košarkaš pokrenuo tužbu. 

Tražio je reprezentativac Slovenije da se poništi registracija zaštitnog znaka "Luka Dončić 7", a na kraju je sve završeno na najbolji način za majku i sina.

Sjajno igra Luka cele sezone, a posebno u poslednje vreme kada je praktično nezaustavljiv. Da li je pomierenje sa mamom razlog toga, nije poznato, ali je lepa Slovenka krajem prošle godine, a onda i pre nekoliko dana, posle dugo vremena, objavila na Instagramu fotografiju sa meča svog sina.

Inače, Dončić je zbog oca Saše Dončića mogao da igra i za Srbiju, ali je na kraju izabrao Sloveniju pošto je bio bliži sa majkom, a i rođen je u Ljubljani. Čak su i Španci pokušali da ga privole da dođe u njihove redove, jer je još kao tinejdžer otišao u Real Madrid.

Luki su se očigledno sada sve kockice složile, pa ga sada čeka potpis najvećeg ugovora u istoriji NBA lige.