15.04.2024.

05:43

Foto: profimedia

Sport

Idem kući, otvorili smo bazen! Jokić izjavom opet zaprepastio Amerikance (VIDEO/FOTO)

Košarkaši Denvera pobedili su Memfis Grizlise 126:111 u poslednjem ovosezonskom meču u NBA ligi. Jokić je odigrao sa pola snage, meč završio sa po 15 poena i skokova i pet asistencija, a isto toliko poena imao je i Aron Gordon. Džamal Marej je bio efikasniji od ostalih u Denveru sa 21 poenom, dok je Kristijan Braun dodao19 poena. 

Denver je ipak na drugom mestu u Zapadnoj konferenciji NBA lige. Nagetsima je na kraju presudio poraz od San Antonio Sparsa u prošlom meču, pa je Oklahoma prvoplasirani tim konferencije posle pobede nad Dalasom (135:86). Denver će se tako na startu plej-ofa sastati sa Nju Orleans Pelikansima ili Los Anđeles Lejkersima, koji će se boriti u plej-inu.

Ali, Jokić još ne misli na plej-of i borbu koja čeka Denver kako bi odbranio šampionski prsten. Posle pobede, a pred plej-of, Nikola je u svom stilu odgovorio kada su ga pitali koliko je uzbuđen pred nastavak takmičenja i opet ostavio Amerikance bez teksta.

- Dobro je. Da budem iskren uzbuđen sam jer idem kući. Otvorili smo bazen juče pa sam uzbuđen da provedem nekoliko dana na bazenu sa svojom ćerkicom. To je moje uzbuđenje u ovom trenutku - srpski centar nije mogao da bude iskreniji.