15.04.2024.

08:14

Foto: profimedia

Sport

Jokića baš briga protiv koga će igrati, trener Denvera ima plan pred plej-of

Nagetsi su u poslednjem duelu prvog dela sezone slavili na gostovanju Memfisu 126:111 i obezbedili drugu poziciju u Zapadnoj konferenciji. To znači da ih u plej-ofu čeka borba sa Nju Orleansom ili Lejkersima, koji igraju u doigravanju.

Prva zvezda Nagetsa Nikola Jokić još ne misli na plej-of, nego na igranje sa ćerkicom, a trener Majkl Meloun već ima plan šta će raditi sa igračima, nakon odmora od nekoliko dana.

Informer

- Neka svi ostanu kod kuće, odmore se, budu sa porodicama... Onda ćemo u utorak imati možda neku vrstu dana za razvojne igrače i okupiti se da gledamo meč Lejkersa i Nju Orleansa. Kada ste drugi mnogo brže saznate ko će vam biti protivnik nego kada ste prvi, tako da to svakako pomaže  - rekao je Meloun.

Meč u Nju Orleansu na programu je u sredu od 01.30 po srednjeevropskom vremenu. Nikoli Jokiću nije važno ko će biti rival Nagetsima. 

- Mislim da je svaki tim na Zapadu zaista dobar. Stvarno nije ni važno. Ono što je potrebno je da se mi koncentrišemo na sebe. Čak i u životu pokušavate da se isključivo koncentrišete na sebe, ne na sve ostale - kazao je srpski centar.

Informer

Redži Dežkson kaže da će biti zabavno i korisno gledati meč Pelikansa i Lejkersa.

- Verovatno ćemo se okupiti, gledati i pokušati malo da se opustimo u isto vreme. Da na neki način pratimo protivnika, ali uz neku vrstu opuštanja. Da gradimo drugarstvo u opuštenom tonu - kazao je Džekson.