18.04.2024.

05:37

Foto: Tanjug/AP

Sport

Jokić zvao Amerikance na rakiju, pa napravio žurku! Njegov saigrač sve otkrio

Lejkersi su u plej-inu pobedil Nju Orleans 110:106 i izborili duel sa Nagtsima. Jokić je prvo uživao na bazenu sa ćerkicom Ognjenom, a onda okupio saigrače. Kako je preneo američki novinar Harison Vind, naš centar je utakmicu Lejkersa i Pelikansa sa saigračima gledao u svojoj kući, uživali su s košarci, ali se bez sumnje i pripremali za ono što ih čeka. 

Saigrač srpskog asa Pejton Votson otkrio je američkim novinarima jedan zanimljiv detalj sa tog druženja. 

"Proveli smo lepo vreme zajedno sa trostrukim MVP-em i pili smo malo rakije", napisao je Votson na društvenoj mreži "X".

Informer

Serija između Nagetsa i Lejkersa kreće u nedelju ujutro od 2.30 po našem vremenu. Biće to repriza prošlosezonskog finala u kojem je Jokić predvodio ekipu iz Kolorada do maksimalnih 4:0. Odlično se dve ekipe poznaju, zna Jokić šta ga čeka.

- Igrali smo sa njima mnogo puta. Okupili smo se da pogledamo sve bazično - rekao je Jokić pred početak plej-ofa.

Informer

Denver je prošle godine "počistio" Lejkerse u plej-ofu, ali Srbin ne veruje da će sad imati tako lak posao.

- Iskreno, svaki meč u plej-ofu prošle sezone je bio težak. To je verovatno bila najteža serija koju smo imali otkako sam ja ovde. Pobedili smo ih 4:0, ali imaju stvarno talentovan tim, odlično sklopljen, čak iako im se nekoliko momaka vratilo.  Imam veliko poštovanje prema njima. Biće  interesantna serija - zaključio je najbolji igrač NBA lige.