21.04.2024.

06:01

Foto: tanjug/ap

Sport

Doktooor! Ovakvog Jokića niste videli, Lebron u neverici (VIDEO)

Bila je ovo čak deveta uzastopna pobeda Denvera nad ekipom iz Los Anđelesa, briljirao je srpski centar sa 32 poena, 12 skokova i sedam asistencija. To nije sve! 

Demantovao je Nikola sve koji kažu da on ne može da zakuca. Istina, nije neko ko voli da zakucava, ne viđamo to često od njega, ali sad je oduševio navijače. Baš je bio raspoložen i zakucavao je kao nikad.

Na kraju meča viđen je potez utakmice. Jokić je zakucao preko Lebrona. Protrčao je kroz odbranu rivala, pored Lebrona, koji je skočio kako bi ga izblokirao, ali je Jokić uspeo da zakuca i tako izvede jedan od najlepših poteza večeri.

U pobedničkom timu, pored Jokića, istakao se Džamal Marej sa 22 poena i deset asistencija, Majkl Porter Džunior je upisao 19, a Koldvel Poup i Eron Gordon dodali su po 12 poena. Sa druge strane, Entoni Dejvis je ubacio 32 poena i 14 asistencija, a Lebron Džejms je upisao 27 poena.

Nagetsi sad vode 1:0, a serija se nastavlja novom utakmicom u Denveru noći između ponedeljka i utorka od 04.00 po našem vremenu.