23.04.2024.

08:40

Foto: printscreen

Sport

Jokić izludeo Dejvisa! Bacio mikrofon i pobegao od novinara (VIDEO)

Lejkersi posle novog kiksa u plej-of seriji NBA lige gube sa 2:0, dok im je ovo bio deseti poraz u nizu od tima iz Kolorada. Lebron Džejms je bes iskalio na sudijama, a Dejvis na novinarima. 

Dejvis je briljirao tokom meča, ubacio je 32 poena, bio nerešiva enigma za domaćine, ali to "jezerdžijama" nije bilo dovoljno, kao ni vođstvo od 20 poena (68:48). Heroj je bio Džamal Marej koji je uz zvuk sirene pogodio za konačan rezultat i pobedu Nagetsa.

Pre pogotka Mareja Lebron je promašio šut za pobedu, a nakon meč su novinari pitali Dejvisa šta se desilo prilikom poslednjeg napada Denvera. Nije mu bilo do priče.

- Džamal Marej je pogodio -  rekao je kratko Dejvis koji je bio besan kao ris. Bacio je mikrofon i izašao iz prostorije. 
 

Pogledajte šta mu je Nikola Jokić uradio u završnici utakmice.
 

Jokić je utakmicu završio sa 27 poena uz 20 skokova i 10 asistencija, dok je junak Marej imao 20 poena. Na drugoj strani, Entoni Dejvis je ubacio 32 poena uz 11 skokova, dok se Lebron Džejms imao 26 poena i 12 asistencija. Serija se sada seli u Los Anđeles gde će se odigrati naredne dve utakmice. Prvi meč se igra u noći između četvrtka i petka od četiri sata po našem vremenu