23.04.2024.

09:03

Foto: profimedia

Sport

Neverovatno, neverovatno... Jokić u transu, pokazao da je ljudina (VIDEO)

Džamal Marej je postigao samo šest poena u prve tri četvrtine, a onda je u poslednjoj eksplodirao i ubacio 14. Nagetsi su bili pred porazom, gubili i 20 poena, ali su ipak posle neverovatnog prokreta srušili Lejkerse.

Posle velike pobede pred kamere je stao Nikola Jokić, koji je meč okončao sa tripl-dablom - ubacio je 27 poena uz 20 skokova i 10 asistencija. U akciji za pobedu videli smo zašto Srbina obožavaju NBA legende. Postavio je celu situaciju, nacrtao pobedu Denvera, a Džamal je bio egzekutor. 

- To mu je bilo potrebno da zagreje atmosferu. Pogodio je neke lake šuteve i takav šut već hiljadu puta. Verujemo u njega, čak i kada mu ne ide - rekao je posle pobede srpski centar, koji nikad ne sumnja u saigrače.

Posle poena Mareja usledilo je ludo slavlje igrača, pa se i Jokić bacio na gomilu. Na pitanje novinarke, Kejti Vindž kako se oseća zbog atmosfere u dvorani, bio je baš pod utiskom.

- Neverovatno, neverovatno, neverovatno! - ponavljao je Jokić i aplauzom je otpozdravio navijače koji su mu tokom meča skandirali: MVP, MVP, MVP...

Odbrana je bila presudna, zaključio je naš as nakon meča.

- Odbrana u poslednjoj četvrtini, zapravo u celom drugom poluvremenu, bila je neverovatna. Timski smo igrali neverovatno, publika je bila uz nas i kada smo gubili sa 20 razlike. Ljudi, hvala vam, lepo je igrati pred ovakvim ljudima.

Informer