24.04.2024.

08:17

Foto: profimedia

Sport

Legenda u agoniji zbog Jokića! Srbin ga je uništio

Nikola Jokić i društvo iz Kolorada uništili su ne samo igrače Lejkersa, nego i legendu -  Medžika Džonsona. Bio je u agoniji posle drugog poraza njegovog bivšeg tima. Nije mogao da veruje šta se desilo nakon što su "jezerdžije" imale prednost od 20 poena.

"Bio sam toliko potresen da nisam mogao ni da tvitujem! Neverovatan pogodak Džamala Mareja i sjajan povratak Nagetsa", napisao je Meždik Džonson, legednarni košarkaš Los Anđeles Lejkers, kad je malo došao sebi. 

Informer

Marej nije blista tokom meča, jeste ubacio 20 poena, ali je 14 postigao tokom poslednje četvrtine, kada je bilo najpotrebnije. Teško će biti Lejkersima da se vrate u igru pošto gube 2:0 u seriji, mada se sad treći i četvrti meč igraju na njihovom terenu. Lebron Džejms je nekoliko sekundi pre pogotka Mareja promašio pobedu Lejkersa, ali ga Medžik ne krivi za poraz.

"Lebron nije kriv za poraz.  Lejkersi nemaju koga drugog da okrive osim sebe. Uradili su sve što je trebalo, ali nisu pobedili utakmicu! Entoni Dejvis i Lebron su odradili svoj deo, dobili su pomoć u poenima od Rasela, ali su ipak izgubili", dodao je legendarni as.