03.05.2024.

10:47

Foto: Public

Sport

Miško diže Jokića u nebesa i poručuje: Neće osvojiti titulu!

Srpski košarkaš Nikola Jokić plasirao se sa Denverom u polufinale Zapadne konferencije gde u noći između subote na nedelju počinje plej-of seriju sa Minesotom, a poznat je i raspored mečeva.

Navijači u Srbiji se nadaju da će Jokić ponovo dobiti MVP priznanje, a u to je ubeđen i njegov agent Miško Ražnatović, koji je u emisiji "U obruču" na TV Arena Sport, rekao da prošle godine nije verovao da Denver može do titule.

- Svaki put pomislimo 'to je to' od Jokića, a onda se desi još... Izuzetno, zaista. Kad su me prošle godine pitali da li Denver ima šanse da uzme titulu, rekao sam - nema šanse. Sad ću opet to da kažem, pa neka opet osvoji. To je nemoguće kako igra, ona dodavanja posle Lejkersa... -pohvalio je Ražnatović Jokića.

Informer

Kaže uspešni agent da su se Amerikanci napokon "opustili".

Pohvalio je čuveni menadžer i Nikolu Jovića iz Majamija koji igra vrlo dobro u drugoj sezoni u NBA ligi.

- Nikola je sjajan, nema igrača te visine koji igraju kao bekovi, a u Megi je dugo igrao beka. Negde u epicentru te njegove krize neigranja sam ga posetio u Majamiju i kao da sam imao kristalnu kuglu i rekao sam mu kad dođe, moraš da budeš spreman. Sad nema dileme, on je NBA igrač i starter. Rekao sam sebi pre godinu dana da za najviše pet godina mora da bude i on Ol-star igrač jer je četvorka najdeficitarnija pozicjja, dobiće kilograma, biće šut još bolji. A tu je i još jedna stvar - tek sada ulazi u starosnu dob kada je Jokić debitovao u NBA. Zaista mnogo verujem u njega, ali nisam jedini - jasan je Ražnatović.

Informer

Sviđa mu se i uloga Vasilija Micića u Šarlotu.

- Znate kako, Vasa je najbolji evropski bek i tu nema dileme da mogu da igraju takvi igrači u NBA, samo je pitanje bilo da dobije minute i da igra - zaključio je Miško Ražnatović.