06.05.2024.

10:46

Foto: AP/Photo

Sport

Sa parketa na led i obrnuto! Ludački ritam zaposlenih u čuvenoj hali (VIDEO)

Popularna "Meka" je dom popularnim Niksima i Rendžersima, a s obzirom da su oba tima izborila doigravanje u svojim takmičenjima, radnici će svakodnevno transformisati prelepo zdanje iz ledene dvorane u košarkašku halu i obrnuto.

Prvi su na led isklizali igrači "rendžera" u prvom meču polufinala Istočne konferencije najjače hokejaške lige protiv Karolina Hurikejnsa (4:3) i poveli sa 1:0 u seriji. 

Navijači i stanovnici "velike jabuke" nadaju se istom ishodu i u noći između ponedeljka i utorka, kada voljeni Niksi budu ugostili Indijana Pejserse u prvom meču druge runde NBA plej-ofa.

Kakav god ishod tog meča bude bio, zaposlenima u "Medison skver gardenu" nema odmora, jer je Rendžersima potrebna ledena podloga za drugi meč sa Karolinom već sutradan.

Informer

Duel Rednžersa i Hurikejnsa u "Medison skver gardenu"

Kao što je bio slučaj sinoć, tako će spektakularna transformacija morati da se dogodi još jednom, zato što košarkaši nastupaju opet u noći između utorka i srede.

Ukoliko pomenuti predstavnici Njujorka ne uspeju da okončaju svoje serije u četiri utakmice, sledi im povratak na Osmu aveniju i nove muke za radnike zadužene za teren.

Često publika zaboravi da iza svakog uspešnog tima stoji čitav tim savršeno organizovanih ljudi, a gospoda iz "Medisona" će se narednih dana baš naraditi.