12.05.2024.

10:31

Foto: tanjug/ap

Sport

Dončić povređen, ali se bori kao lav: Sve me boli

Slovenaca dugo muči desno koleno, a da sve bude gore tokom trećeg meča dobio je i udarac u lice, dok je jednom prilikom pao direktno na leđa. To mu nije smetalo da dođe da dabl-dabl od 22 poena i 15 skokova.

- Sve me boli. U poslednjoj akciji, prošao sam između dvojice defanzivaca. Jasno, niko me nije ni dodirnuo. Opet sam povredio koleno.  Moramo da pobedimo, to je jedino važno - rekao je posle utakmice Luka Dončić, koji se tokom meča često držao za koleno sa bolnom grimasom na licu, ali se i pored svega bori kao lav.

Informer

U pobedničkom timu je dobru utakmicu odigrao Pi Džej Vašington, koji je utakmicu završio sa 27 poena. Kajri Irving je ubacio 22 poena. 

- Kao što sam i ranije govorio, verujemo u Vašingtona. Igra s velikim samopouzdanjem, agresivan je. Verujemo u njega, mora tako da nastavi - poručio je Slovenac.

Četvrta utakmica igra se u ponedeljak na utorak od 3.30, takođe u Dalasu.

Na Zapadu obe serije imaju identične rezultate 2:1. Minesota vodi protiv Denvera našeg Nikole Jokića, dok Dalas ima prednost protiv Oklahome. Pobednici ovih serija sastaće se u finalu konferencije. Na Istoku je Boston napravio brejk i vodi protiv Klivlend Kavalirsa 2:1, dok Njujork Niksi vode protiv Indijane sa 2:1.