06.09.2024.

06:20

Foto: EPAIMAGES

Sport

Prevario je sistem, najgori je u istoriji NBA! Šek brutalno isprozivao velikog Jokićevog rivala (VIDEO)

Čuveni Šek, koji u poslednjih nekoliko godina radi kao analitičar i poprilično je oštar na jeziku, gostovao je u emisiji "GOAT" na Jutjub kanalu "Complex" i tom prilikom upitan je ko je po njegovom mišljenju najlošiji košarkaš u najjačoj ligi na svetu.

Legendarni as, koji se proslavio u dresu Los Anđeles Lejkersa, dao je odgovor koji je šokirao ljubitelje košarke i po svemu sudeći, započeo je debatu koja se neće tako brzo završiti.

- Rudi Gober je najgori. A odmah potom Ben Simons - kao iz topa ispalio je Šek.

Potom je pokušao da objasni zbog čega smatra centra Minesote najlošijim igračem. Za one koji ne prate pomno NBA ligu, Šek očigledno ima "pik" na Francuza, pošto ovo nije prvi put da ga proziva.

Informer

Ipak, ovog puta bio je oštriji nego ikad.

- Ako potpišete ugovor vredan 250.000.000 dolara, pokažite da vredite 250.000.000. Postoji razlog zašto ja danas smešno hodam, zašto ne mogu da zarotiram vrat - to je zato što sam igrao čvrsto za svojih 120.000.000. Igrači kao on su prevarili sistem, zaradili sav taj novac, a ne znaju da igraju. Samim tim, ne poštujem ih naročito - poručuje O'Nil.

Informer

Rudi Gober godinama unazad vodi velike bitke sa Nikolom Jokićem u NBA ligi i vrlo često izlazi kao gubitnik iz njih. Iako je Minesota prošle sezone izbacila Denver iz plej-ofa, Jokić je ponovo dominirao protiv francuskog centra, a i tada je, kao po običaju, Šek hvalio Srbina i naslađivao se time što mu Rudi ne može ništa.

Kako kaže čuveni Amerikanac, to što govori nije zlonamerno, već njegovo mišljenje potkrepljeno dokazima.

- Svaki put kada dam neki ovakav komentar, ljudi se javljaju i kažu da sejem mržnju. Postoje učitelji, profesori, vatrogasci, doktori... Koji rade prave poslove, a nisu mnogo plaćeni... - pokušao je Šek da objasni.