26.09.2024.

21:30

Foto: AP/Photo

Sport

Srećan sam što mi Jokić više nije protivnik! Vestbruk progovorio o novom saigraču

Nekadašnji MVP najjače lige sveta je najveće pojačanje "grumenja" u ovoj sezoni i očekuje se da uz srpskog centra ponovi uspeh koji je franšiza ostvarila 2023. osvajanjem titule.

Kao i svake godine, igrači su predstavljeni tokom dana za medije, a tom prilikom je Vestbruk govorio o novom timu i najboljem igraču Denvera.

Informer

Dobio jakog saborca - Nikola Jokić

- Čast mi je što ću biti zajedno na terenu sa Jokićem. Zahvalan sam zbog toga. On radi toliko stvari na terenu koje druge igrače čine boljim, jedva čekam da uživam u tome. Nikola je najbolji igrač na svetu. Srećan sam što više neću igrati protiv njega i što ne moram da skautiram njegove mečeve - rekao je popularni Ras.

Dok je nosio dres Oklahome, važio je za najboljeg plejmejkera lige, sa tripl-dabl učinkom u proseku. Važi za neumornog defanzivca, ali ističe da u igri protiv Jokića samo sreća može da vam pomogne.

Sreći, nadaš se da će promašiti, ništa ne možete da uradite. Bukvalno ne može da se odbrani. Želite da budete u njegovom timu, zbog čega sam počastovan što sam ovde - objasnio je Vestbruk.