27.09.2024.

17:50

Foto: tanjug/ap

Sport

Jokić oduševio sve novim patikama! Njegov potpis, i još jedan detalj privukli pažnju!

Njegov brend sportske obuće postao je hit među ljubiteljima košarke, ne samo zbog visokog kvaliteta i performansi, već i zbog raznovrsnih dizajna i boja. Ono što posebno privlači pažnju jeste kreativnost koja stoji iza tih modela.

Jokićeve patike predstavljaju pravi mali kaleidoskop inspiracija, a jedne od najzapaženijih bile su inspirisane popularnim animiranim filmom "Sunđer Bob Kockalone". Ovaj neobičan dizajn, sa živopisnim bojama i detaljima iz kultnog crtanog filma, privukao je veliku pažnju javnosti, ali se Somborac sada okrenuo ozbiljim temama.

Naime, pojavio novi model patika u kojima je Nikola proveo čitav dan sa medijima. Crno-beli dezen, koji na poleđini ima potpis srpskog košarkaša, dok je na "jeziku" utkan "Joker team".

Jokića i društvo prva provera očekuje već 4. oktobra, kada u velelepnoj "Etihad" areni u Abu Dabiju igraju sa aktuelnim šampionom - Boston Seltiksima.

Ista dvorana predviđena je za revanš samo dva dana kasnije, pa se pretpostavlja da će najbolji igrači veću minutažu imati u prvom susretu.

Regularni deo sezone počinje 22. oktobra, a mnogi smatraju da su Denver Nagetsi među ekipama koje najviše mogu da ugroze "kelte" u pohodu na novu NBA titulu.