30.09.2024.

09:20

Foto: profimedia

Sport

Amerikanci u neverici! Jokić izgubio pasoš (VIDEO)

Košarkaši Nagetsa putuju u Abu Dabi, gde će igrati dve utakmice protiv Bostona, pred početak nove sezone, a svi su se pre puta kepo zabavili. 

Nagetsi su napravili  anketu među trenerima i igračima, kome bi poverili pasoš na čuvanje. Trener Majkl Meloun bio je u dilemi. Odustao je od  Nikola Jokić. Srbin je otkrio da je izgubio pasoš, pa je sve nasmejao i definivno je to bio znak da mu ne bi poverili pasoš na čuvanje.

- Ja sam izgubio svoj pasoš, tako da ne bih dao pasoš nikome - rekao je Nikola i spustio se niz stepenice, kao da ništa nije rekao.

Trener Melon je razmišljao na pasoš poveri Jokiću, Šariću ili Čančara, ali se vrlo brzo predomislio, kada je saznao da ne može baš da veruje najboljem centru sveta :

- U redu, onda Dario ili Vlatko - kazao je trener Denvera.

- Dobro, onda samo Dario ili Vlatko.


Denver će 4.i 6. oktobra odigrati pripremne mečeve sa šampionom Boston Seltiksima, a potom slede provere sa Finiks Sansima, Oklahomom i Minesotom.

Svake godine pokušavate da budete bolji i svi žele da urade što bolje stvari. To što se ne smejem, ne znači da niasam uzbuđen. Uzbuđen sam da vidim koliko možemo. Uzbuđen sam, ali samo to ne pokazujem - rekao je Jokić.