30.09.2024.

22:20

Foto: Tanjug

Sport

Bogdan će takav biti i u NBA ligi! Generalni menadžer Atlante oduševljen!

Bogdanović se u Hokse vratio sa olimpijskom bronzom osvojenom na Olimpijskim igrama u Parizu, a sada mu sledi novi izazovi u najjačoj ligi na svet. Lendri Filds je itekako zadovoljan Srbinovim performansom na turniru i tvrdi da će se to odraziti i na sezonu koja tek treba da počne.

- Bogi je postao najbolji strelac u istoriji reprezentacije, videli smo kako je okupio ekipu, pokazao liderske sposobnsti. Kada su izgubili, svi smo to osetili i preko ekrana, pružili smo mu ogromnu podršku posle utakmice. Mnogo ga cenimo. Znamo ko je, kakav pristup ima, radnu etiku, takmičarski duh, sve to će se preneti na sezonu - rekao je Filds na medijskom danu ove franfize.

S obzirom da je u nacionalnom timu bio lider,  postavlja se pitanje kakvu će ulogu imati u timu Atlante.

- Nismo pričali o većoj ulozi, ali ono što radi za nas je sjajno. Znam da želi da nastavi da napreduje u određenim stvarima, pričali smo otkako se vratio. Bilo je super čuti neke njegove priče. Fantastičan igrač. Sve što je uradio, što radi i što će uraditi za nas je veoma važno. Ima sjajnu ulogu, odličan odnos sa trenerom i stručnom štabom -zaključio jei Filds.

Dodao je da će  Nikola Đurišić najverovatnije na kaljenje, ali da je sada prioritet njegov oporavak, pošto se povredio u letnjoj ligi.