04.10.2024.

20:25

Foto: profimedia

Sport

Jokić u Abu Dabiju ćaskao sa fudbalskom zvezdom! Čuveni asovi sede pored terena (VIDEO/FOTO)

Košarkaši Denvera i Bostona odmerili su snage u sklopu priprema za novu NBA sezonu, a taj meč u Abu Dabiju pratile su uživo i mnogobrojne javne ličnosti, među kojima su glumci, pevači, sportisti...

Upravo je srpski as Nikola Jokić imao priliku da popriča sa jednim od najboljih fudbalera u istoriji, koji je takođe na minulim Olimpijskim igrama u Parizu osvojio bronzanu medalju, ali u ulozi selektora reprezentacije Francuske. Reč je, naravno, o Tjeriju Anriju (47), sa kojim je centar Nagetsa srdačno ćaskao, a potom taj susret ovekovečio selfijem.

Nekadašnji golgeter Arsenala i Barselone sedeo je tik pored terena, a društvo mu je pravio, ni manje, ni više, nego legendarni Ronaldinjo (44).

Čuveni Brazilac i Anri su svojevremeno bili saigrači u Barseloni u sezoni 2007/08, pre nego što je majstor driblinga prešao u Milan. Naravno, fanovi su ih prepoznali, a oni su se strpljivo slikali s njima i davali autograme.

Pored pomenutog tandema, u publici su viđeni i proslavljeni Italijani - Kristijan Vijeri i Alesandro del Pjero, a tu su bili i Holanđanin Klarens Sedorf, Brazilac Roberto Karlos, Portugalac Luis Figo, Španci Iker Kasiljas i Đerar Pike...