04.10.2024.

22:14

Foto: Tanjug/AP Photo

Sport

Denver poražen od aktuelnog šampiona! Jokić drugo poluvreme presedeo na klupi (VIDEO/FOTO)

Aktuelni šampion NBA lige uspeo je da slomi otpor prošlosezonskog šampiona, koji je kompletno drugo poluvreme odigrao bez najboljeg igrača Nikole Jokića.

Trener Denvera, Majkl Meloun, očigledno nije previše da opterećuje trostrukog MVP-ija NBA lige, s obzirom da je ovo prva jača utakmica tokom priprema. Naš reprezentativac je za 17 minuta na parketu ostvario jako dobar učinak od 14 poena, osam skokova i dve asistencije, a na kraju je bio i najefikasniji u svojoj ekipi.

Pritom, dok je Somborac bio u igri, njegov tim je vodio protiv Seltiksa (63:56). Posle velikog odmora, srpski as je ostao da sedi na klupi, a često je bio u fokusu TV kamera, pošto reditelj prenosa nije propuštao priliku da ga "uhvati".

S druge strane, iskusni Rasel Vestrbuk je pokazao da će biti itekako veliko pojačanje za klub iz Kolorada, dok su dobar utisak ostavili Slovenac Vlatko Čančar i Hrvat Dario Šarić.

Informer

 

U taboru Bostona istakao se Pejton Pičhard sa 21 poenom i šest asistencija, dok je Džejson Tejtum stao na samo 12 koševa.

Podsetimo, duel NBA zvezda u prestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata uživo su tik pored terena pratile i mnogobrojne javne ličnosti, među kojima su bili i čuveni fudbaleri Ronaldinjo, Tjeri Anri, Luis Figo, Iker Kasiljas, Roberto Karlos, Alesandro Del Pjero...