09.10.2024.

10:45

Foto: profimedia

Sport

Zabili nož u leđa Jokiću! Denver izdao Nikolu, ovo je dokaz (FOTO)

Tokom priprema u Abu Dabiju gde je Denver u okviru priprema za novu sezonu odigrao dve utakmice sa šampionom Bostonom, i obe izgubio, u prvom planu bio je Rasel Vestbruk. 

Nagetsi su na Instagram profilu objavili fotografiju i iznervirali brojne navijače. Zahvalio se klub iz Kolorada Abu Dabiju na gostoprimstvu, a u fokusu je bio Vestbruk, koji je pre nekoliko meseci potpisao jednosezonski ugovor sa Denver Nagetsima. 

Trostruki MVP, čovek koji je Denveru doneo jedinu NBA titulu, tek je u drugom planu. Nismo to očekivali od Denvera!

Naravno, primetili su to navijači i odmah zapazili da je Vestbruk novi lider Nagetsa. Odmah su uzvratili Jokićevi fanovi i istakli kako neko voli da bude u centru pažnje, misleći na Vestbruka, a neki ne, kao što je Nikola, te da Rasel sigurno nije lider Denvera.

Može Rasel da se slika s dresom koliko hoće, zna se ko je glavni na parketu - Nikola Jokić. Brzo će ga postaviti na mesto, prerano je počeo da se šepuri, a još nije odigrao ni meč u dresu Nagetsa. Nikola je inače od strane NBA trenera proglašen za najboljeg centra, ali je tek treći favorit za MVP titulu, pa će i njima nešto da objasni kad počne sezona.