14.10.2024.

06:29

Foto: tanjug/ap

Sport

Jokić kao zapeta puška! Gazi, a NBA liga nije ni počela (VIDEO)

Srbin je bio jedan od najspoloženiji u ekipi Nagetsa. Ubacio je Jokić 21 poen, a srpski centar je imao devet asistencija i 14 skokova. Malo je nedostajalo da upiše tripl-dabl. 

Jokić, koji je letos vodio Srbiju do bronze na Olimpijskim igrama, nastavio je u NBA gde ja stao u Parizu. "Restartovao" se posle napornog leta naš as i pokazao sa nekoliko sjajnih poteza da jedva čeka početak nove sezone.

Informer

 

Takođe, briljirali su Porter i Strouter, koji su takođe imali po 21 poen, Gordon je ubacio 12, Braun i Nadži po 11, a Rasel Vestbruk devet poena uz šest asistencija. S druge strane, Finiks su vodili Dan i Moris sa po 20 poena, O'Nil je imao 17, Bol 14 poena. Bivši igrač Partizana Frenk Kaminski zabeležio sedma poena i šest skokova.

Treneru Denvera Majklu Melounu jasno je posle poraza da moraju mnogo bolje.

- Dominirali smo na skoku, dominirali smo u reketu, ali smo dobili poene sa tri poena kao nikada do sada. Pustiti 37 poena u trećoj četvrtini bilo je sramotno. Moramo da budemo bolji - rekao je trener Denvera.

Ovako su se Vestbruk i Jokić zagrevali za meč. Rasel je štopericom merio koliko je Nikola brz.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović pokazao je zavidnu šutersku formu pred početak nove sezone. Atlanta Hoksi su na društvenim mrežama podelili kraći snimak na kom Bogdanović brzo šutira trojke i na kraju je pobedio u izazovu. Kao nagradu je dobio lanac oko vrata u zlatnim bojama sa natpisom imena kluba.