28.10.2024.

12:40

Foto: AP/Photo

Sport

Fuj, šta radi ovaj?! Embid zgrozio svet čudnom rutinom (VIDEO)

Kamerunac koji nastupa za reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država već neko vreme nije omiljen navijačima širom planete.

Dospevao je u žižu zbog odjavljivanja Francuza i nastupa za njihov nacionalni tim, izjava da neće igrati čuvene "bek to bek" utakmice (mečeve dan za danom), a ovoga puta je pažnju na sebe skrenuo bizarnom i odvratnom rutinom na zagrevanju.

Embid je, prilikom vežbanja izvođenja slobodnih bacanja, počešao zadnjicu, nakon čega je njušio prste i pravio izraz lica kao da je zadovoljan mirisom.

Naravno, potez je izazvao nevericu kod navijača čiji su komentari preplavili društvene mreže.

"Čoveče, još neko treba da dodiruje tu loptu", "Gadna rutina", "Brate, zašto to, zašto?!", samo su neki od komentara ispod snimka snažnog centra.

Informer

Embid u prošlogodišnjem plej-ofu

Podsećamo, Embid do sada nije nastupio u novoj sezoni zbog rehabilitacije kolena i odmora od letošnjih Olimpijskih igara.

Obavestio je čelnike Filadelfije da će igrati u određenom broju mečeva i sa redukovanom minutažom, ali povreda "druge muze" Pola Džordža mu možda poremeti planove. 

Seventisiksersi rizikuju da propuste plej-of ako im glavna zvezda odmara, a druga sedi povređena, pa je gotovo izvesno da će Džoel morati "da se stisne" i odigra koji minut i koju utakmicu više.