28.10.2024.

14:51

Foto: Starsportphoto

Sport

Srbija neće spavati! Bogdan stiže kod Jokića u Denver?

Denver od početka sezone igra jako loše i navijači vape za pojačanjima, naročito na niskim pozicijama. Očigledno je da Nikola Jokić praktično sam vuče tim iz Kolorada, što su primetili i navijači, ali ni to ne može da traje doveka, pa su mu u ovom momentu preko potrebni saigrači od poverenja.

Prema navodima "KlačPointsa", Bogdan Bogdanović bi mogao da bude jedna od opcija za bekovske pozicije. Navodno, u Denveru razmišljaju da trejduju Majkla Porter Džuniora za dva igrača sa manjim ugovorom, a ako bi ulazili u posao sa Atlantom, logično je da bi pokušali da dovedu Bogdanovića, što bi i Jokiću itekako odgovaralo.

Pomenuti sajt napravio je analizu koja bi to pojačanja najviše odgovarala Denveru i Bogdana su izdvojili kao opciju broj jedan. Između ostalog, tu su još Tim Hardavej Džunior, Džeremi Grent, Luk Kenard, Dankan Robinson i Eron Nesmit.

Ako bi se Jokić pitao, a sigurni smo da hoće, onda praktično ne postoji dilema koga će Nagetsi juriti.

Navijačima su samo dve utakmice bile dovoljne da društvene mreže preplave kritikama, ali i apelima za generalnog menadžera Kalvina Buta da najboljem centru na svetu što pre obezbedi adekvatnu podršku.

"Probudio sam se i shvatio da je ovo od ogromnog značaja za Nagetse - Nikoli Jokiću je potrebna pomoć. On jeste sjajan, ali ne može sve sam", poručio je jedan od fanova Denvera.