Autor: Informer.rs

18.06.2023.

06:11

Foto: reuters

Sport

ENGLEZI SABOTIRAJU ĐOKOVIĆA, NA DRUŠTVENIM MREŽAMA TOTALNI HAOS: Sramota, patetično, odvratno...


Novak Đoković je prošle sezone osvojio Vimbldon, braniće trofej i boriti se za osmu titulu u Londonu kojom bi se izjednačio sa ljubimcem tamošnje publike Rodžerom Federerom.

Jasno je svima da Englezi mrze Novaka iz dna duše, od osvajanja 23. grend slema ne prestaju sa napadima, provokacijama i širenjem retorike da Srbin nije najveći teniser ikada. Pred početak Vimbldona (3.jul do 16.jula) nastavljaju da se brukaju i ponižavaju. Njihov cilj je jasan, sprečiti Novaka da dođe do 24. grend slema, osmog u Londonu, izbaciti ga iz koloseka. Očigledno je ovo samo početak plana, da pokušaju da sabotiraju Novaka, ko zna šta ga čeka kada počne turnir. Ali, zaboravili su jednu bitnu činjenicu, da je ovo pogrešan način. Samo će dodatno razbesneti Novaka, videli smo da su to uradili na Rolan Garosu, kada su ga otpisali, a on je izdominirao na terenu i osvojio 23. grend slem.

Informer

Novak Đoković obožava travu u Londonu

Englezi su prvo objavili promotivni video snimak kao najavu ovog turnira, a na njemu dominiraju Rafael Nadal i Rodžer Federer, koji neće ni učestvovati na turniru. Jedan je povređen drugi u penziji. Tu su i Bjorn Borg, Džim Konors, kao i Karlos Alkaraz. Novak je dobio tek jedan sekund, i to samo zbog toga što je aktuelni šampion, a na bolbordu ga i nema.

Fanovi našeg asa na društvenim mrežama su napravili haos, traže objašnjenje od Engleze za ovo podle poteze.

"Gde je Novak?", u šoku su navijači prvog tenisera sveta na društvenim mrežama.

"Zašto nema šampiona četiri poslednja Vimbldona?!"

 "Neverovatno je da nema Novaka, da li ste stvarno toliko ogorčeni", "Ovo je odvratno, znao sam da ga Britanci ne vole, ali ovo prevazilazi sve granice pristojnosti", "Da li ste ozbiljni? Patetično", neki su od komentara navijača našeg tenisera na društvenim mržama.

"Trebalo bi da vas je sramota. Sedmostruki šampion je izostavljen.Upravo je osovjio 23. grend slem i brani titulu. Kako se usuđujete da ga ovako tretirate, da ga nepoštujete".