Autor: Informer.rs

20.06.2023.

12:18

Foto: EPAIMAGES

Sport

NOVAKOV POTEZ O KOM BRUJE DRUŠTVENE MREŽE! Ovo je razlika između Đoković i Alkaraza (VIDEO)

Ne samo zbog toga što je srpski teniser najveći ikada, prvi na svetu, vlasnik 23 grend slem trofeja, a Španac na početku karijere.

Navijači na društvenim mrežama su primetili jednu izuzetno bitnu razliku između Đokovića i Alkaraza.

Nole obožava navijače, voli da se druži sa fanovima, čak i kada je umoran i posle napornih mečeva uvek ima vremena da podeli autograme, proćaska, fotografiše se sa ljudima koji navijaju za njega... Videli smo u Parizu da su ga čekali ispred hotela pre nego što je pošao na meč. Ali, ni tada Nle nije samo prošao pored njih, nego ih je maksimalno ispoštovao.

S druge strane, deluje da Alkarazu nije mnogo stalo do fanove, klinaca kojima je idol. Ne može da izdvoji ni nekoliko minuta za selfi i autogram. I zbog toga je daleko od Novaka. Kako je nedavno prvi teniser sveta rekao, moraće on još da vesla. Nije Nole najveći samo zbog rezultata, nego i onoga vam terena. Veliki je šampion, ali i čovek.

- Bila je to teška bitka tokom nekoliko nedelja, ali pobeda je slađa kada znaš da si ostavio apsolutno sve na terenu. Zahvalan sam na svoj podršci, najviše od svojih navijača – najbolji ste! Hvala što ste bili uz mene kada mnogi ne bi, znajte da to istinski cenim. Zahvaljujem se i svojoj porodici, timu, prijateljima, svima koji su pomogli i koji su doprineli da se stvori još teniske istorije - kazao je prvi teniser sveta Novak Đoković nakon osvajanja rekordnog 23. grend slema.