Autor: Informer.rs

26.06.2023.

14:16

Foto: instagram/Jelena Djokovic

Sport

AAAAAAA.... UPIŠKIĆU SE! Jelena upala u blato, Nole umirao od smeha! Pogledajte kako su se proveli na Azorskim ostrvima! (VIDEO)

Jelena i Novak nisi tipičan par. Nećete ih videti kako se samo izležavaju u nekom luksuznom hotelu na popularnoj destinaciji. Ono su više za neku avanturu. 

Jelena je na Instragramu objavila video i otkrila samo deo njihovog odmora na Azorima. Uživali su u prirodi, pešačenju, pralaninarenju, ali i delfinima...

"Trepneš i život prođe za tren... Ovo je moja rođendanska želja", napisala je Jelena Đoković.

Azorima dominiraju plava i zelena boja, vodopadi, jezera u uspavanim kraterima, termalni izvori, pećine, delfini... Priroda u svom najlepšem obliku. Život bez žurbe, stresa...

Jelena je na svom profilu podelila i kako su ona i Nole upali u blato, ali je ona gore prošla. U jednom trenutku, dok su šetali, upala je u blato i vrisnula, dok Nole nije mogao da dođe do reči od smeha.

"Upiškuću se", rekla je Jelena i smejala se zajedno sa Novakom: "Auu, živo blato", dodao je srpki teniser

"Kad dame biraju aktivnosti, a vitez putanju", prokomentarisala je Jelena na Instagramu.


Na pola puta između Evrope i Amerike u severnom Atlanskom okeanu nalazi se Azorski arhipelag sa 9 ostrva koja predstavljaju spoj prirode, tradicije, istorije, umetnosti i kulture. Azorska ostrva predstavljaju mesto ukusne hrane, svetski poznatih vina, impozantne prirode... Vrhunska destinacija za uživanje, koja obiluje magičnim plažama.

Podsetimo, Vimbldon počinje 3. jula, Novak juri osmi trofej, kojim bi izjednačio rekord Rodžera Federera.