Autor: Informer.rs

04.07.2023.

13:13

Foto: Reuters

Sport

Tišinaaaa! Tara ućutkivala navijače u Londonu!

Novak Đoković je u prvom kolu pobedio rutinski sa 3:0 Argentinca Pedra Kačina (6:3, 6:3, 7:6). Naš as nije imao problema sa rivalom, ni sa publikom, ali se tokom meča u jednom trenutku Tari nije dopalo ponašanje navijača.

Okrenula se ka tribinama i stavila prst na usta, kako bi im poručila da budu tiši. To naravno nije promaklo kamerama BBC. Publika je bila malo bučnija, a nakon što je lopta posle Novakovog servira završila u mreži, Tara je odmah okrivila navijače. 

Informer

Nole se inače na startu takmičenja više umorio dok je sušio teren, nego tokom meča protiv Argentinca. Dobio je prvi set, a onda je usledila kiša i zatvaranje krova.

Međutim, ni nakon toga nije nastavljen meč jer trava zbog vlage nije bila sigurna za tenisere, pa su morali da sečekaju da se osuši. Nole, naravno uvek spreman za šalu, uzeo je u jednom momentu peškir kako bi pomogao organizatorima da osuše travu, a onda se našalio sa članovima svog tima da i oni pomognu, pa im je pokazao da bi mogli da duvaju!


- Ovo je drugi dom za mene.... I kakav drugi dom za imati, ne može bolje nego na Vimbldonu. Rekao sam mnogo puta tokom karijere da je san osvojiti Vimbldon i to je i dalje za mene neverovatno nešto. Svaki put kada se vratim setim se tome i setim se tog mladog momka iz Srbije koji je sanjao da će osvojiti najveći turnir na svetu. Blagosloven sam zbog svega ovoga i divno je biti ovde - rekao je Đoković posle prve pobede na Vimbldonu, a ove sezone juri osmi trofej u Londonu.