Autor: Informer.rs

06.07.2023.

11:05

Foto: EPAIMAGES

Sport

Da vas čujeeeeem! Novak je ovako ućutkao nepristojne Engleze (VIDEO)

Australijanac je "bombardovao" Novaka servisima, skoro nepogrešivo servirao, ali pronašao je rešenje Srbin i pobedio bez izgubljenog seta. Nije naš teniser imao problem samo sa rivalom, nego i sa navijačima.

Malo su ga iznervirali ne kada su počeli da navijaju Tompsona, nego protiv njega, što je dodatno "raspalilo" Đokovića u završnici seta. 

Burno je naš as na kraju proslavio pobedu. Stavio im do znanja da im se ne sviđa to što rade, pa se na kraju meča okrenuo ka tribinama i stavio prst na uho kao da im kaže: "Da vas čujem"!

I pored nepristojne publike, Novak je na Centralbom terenu neporažen 10 godina.

Centralni teren na Vimbldonu je najposebniji bez dileme u istoriji našeg sporta. Znamo tradiciju, koliko se dugo igra Vimbldon i svaki put kažem, deluje kao kliše, ali zaista pokušavam da uživam u svakom trenutku koji provedem na terenu. Velika je privilegija trčati u mojim godinama i u ovoj fazi karijere kad pokušavam da idem napred protiv ovih mladića. Ne znam koliko ću još moći tako, ali za sada ide dobro moram da kažem i ovaj teren i ja imamo romantičan odnos - rekao je Đoković.