Autor: Informer.rs

21.07.2023.

22:18

Foto: Informer

Sport

Nole nastavio da plovi po Jadranu! Evo gde srpski as sad odmara!

Pauzu od turnira Novak Đoković (36) je definitivno odlučio da provede na Jadranu! Posle Crne Gore, kada ga je Informer ekskluzivno "uhvatio" i snimio kako odmara na plaži u poznatom leotvalištu Portonovi, naredna destinacija najboljeg srpskog tenisera je Hrvatska.

Tačnije, Nole je odlučio da poseti Dubrovnik, gde je sa svojom jahtom "Dijana", koje nosi ime po njegovoj majci, uplovio danas u popodnevnim časovima u Grušku luku. Čim se usidrio i izašao na obalu, okupirali su ga obožavaoci, a on je bio vidno raspoložen i svima je izašao u susret za fotografisanje.

Informer

 

Kako prenosi portal "Dubrovački dnevnik", našeg asa je dočekao i direktor Luke Dubrovnik Željko Raguž sa ćerkicom, pa mu je lično poželeo dobrodošlicu. I prošle godine je rekorder po broju grend slem trofeja boravio u jednom od najluksuznijih letovališta na Jadranu.

Podsetimo, juče je Informer objavio ekskluzivne video-snimke Novaka Đokovića kako puni baterije u Herceg Novom. Posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza naredni izazov drugi reket sveta imaće na mastersu u Sinsinatiju, koji će se odigrati od 13. do 20. avgusta.

 
$bp("Brid_89971497", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1360562"});