26.07.2023.

17:46

Foto: Reuters

Sport

Uživancija: Novak kao Piksi i Roman Abramovič - dobro vino i morska hrana

Već danima Novak koristi priliku da se opusti sa porodicom, dobro odmori, a onda pripremi za naredne profesionalne izazove. Utisak je da mu trenutno tenis nije na pameti, već je prioritet gde će popiti dobro vino, probati ukusnu hranu, uživati u najlepšem moru i posetiti zanimljive plaže ukoliko nije na jahti. Društvo mu prave dragi ljudi, tako da je Novaku sve po meri.

Osoblje jednog restorana na Korčuli iskoristilo je priliku da se fotografiše sa njim i zahvali mu što je baš tu odabrao da dođe na večeru.

"Novaka Đokovića ne treba uopšte predstavljati. Imali smo prilike da razgovaramo o sportu, razmenimo neke uspomene iz sportskih dana, ali isto tako i o gastronomiji. Drago nam je da su Novak i njegovo društvo uživali u večeri i počastvovani smo što je posetio našu konobu", stoji uz fotografiju.

Očigledno je reč o jako počularnom mestu, pošto su ga posetile mnoge javne ličnosti. Prošlog leta u gastronomskim specijalitetima uživao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

"Hvala na poseti i nadamo se vašem skorom povratku. U specijalitetima dalmatinske kuhinje uživao je legendarni Dragan Stojković Piksi. Jedan od najboljih igrača u istoriji srpskog i jugoslovenskog fudbala danas je selektor Srbije" opisali su domaćini Piksija.

Na specijalitete ovog restorana nije ostao imun ni jedan od najpoznatijih ruskih oligarha na svetu i bivši vlasnik Čelsija Roman Abramovič. 

"Imali smo specijalnog gosta, gospodina Romana Abramoviča. Bio je oduševljen ribom koju smo spremali specijalno za njega" stoji u opistu fotografije.