Autor: Informer.rs

06.08.2023.

17:47

Foto: Reuters

Sport

Nole vredno trenira, a nećete verovati ko mu je bio sparing partner!

Najbolji srpski teniser odmorio je sa porodicom i napunio baterije na primorju posle izazova na Rolan Garosu i Vimbldonu, a nedavno je počeo i sa treninzima u Herceg Novom, pošto ga uskoro očekuje američka turneja.

Ovog puta društvo na terenima u Portonovom mu je pravila i supruga Jelena, sa kojom je Nole čak i sparingovao. Njih dvoje su razmenjivali udarce, prebacili nekoliko loptica, posle čega je pao i romantičan poljubac.

Naravno, tu su bili i treneri srpskog asa, koji su pomno pratili šta on radi. Drugom reketu sveta trenutno je akcenat na kondiciji i podizanju fizičke spreme, s obzirom da ga već za sedam dana očekuje start mastersa u Sinsinatiju.

Turnir iz serije 1.000 trajaće do 20. avgusta, a osam dana kasnije predviđen je početak poslednjeg grend slema u sezoni Ju-Es opena. U Njujorku će Đoković nastupati posle godinu dana pauze, s obzirom da mu je minule sezone bio zabranjen ulazak u SAD zato što se nije vakcinisao protiv korone.

Podsetimo, Novak je u minule dve nedelje, pored Crnogorskog primorja, sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom obišao i Dubrovnik, Korčulu, odnosno Žabljak podno Durmitora.