Autor: Informer.rs

20.08.2023.

06:59

Foto: profimedia

Sport

Đoković porukom na kameri sve začudio! (VIDEO)

Najbolji srpski teniser  plasirao se u finale mastersa u Sinsinatiju, pošto je u dva seta bio bolji od Nemca Aleksandera Zvereva - 7:6, 7:5!

Novaku je ovo osmi trijumf protiv Nemca,  a 135. ATP finale u karijeri, a za trofej u nedelju boriće se protiv Španca Karlosa Alkaraza. Imaće naš teniser priliku da osvoji 39. titulu na turniru iz kategorije 1.000.

Posle meča je na kameri ostavio zanimljivu poruku za rivala u finalu, ali i sve one koji ga čekaju do kraja sezone! Naime, u završnici duela, u trenutku kada je Novak pokušavao da slomi otpor rivala, u blizini teniskog kompleksa u Sinsinatiju počeo je da tutnji vatromet. Sve je trajalo nekoliko minuta, čak se i Novak žalio sudiji koji je mogao samo da kaže da se slaže sa srpskim teniserom, dok je Đoković to ironično prokomentarisao rečima:

- Izgleda da je Nova godina stigla ranije.

Po završetku meča na kameri je napisao "Fireworks… yeah“.

U prevodu "Vatromet… da“.

Najavio je tako naš as vatromet sjajnih poteza u finalu Sinsinatija, a onda i na Ju-Es openu, jer čekamo 24. grend slem titulu.

Đoković i Alkaraz  će igrati četvrti put, a Španac u pobedama vodi sa 2:1. Novak će pokušati da osvoji treću titulu u Sinsinatiju u karijeri, 39. na masters turnirima, a četvrti trofej ove sezone.