Autor: Informer.rs

21.08.2023.

09:28

Foto: Tanjug/AP

Sport

Ženo, lupetaš gluposti! Pljuvala Srbe, sad napala Đokovića

Srpski teniser je osvojio Sinsinati tako što je u finalu posle preokreta savladao Karlosa Alkaraza (5:7, 7:6, 7:6) posle skoro četiri sata igre. Bio je to njegov treći trofej u Sinsinatiju, a 39. masters u kasrijeri. 

Rene Stabs je jedva dočekala da se javi posle meča. Znamo da je ranije vređala Srbe i optuživala Đokovića da lažira povrede, pa ni ovog puta nismo očekivali da će sipati komplimente na račun našeg tenisera. Smatra da je poen kojim je srpski teniser dobio meč trebalo da bude ponovljen. Gledajući TV prenos procenila je da bolje zna od sudije i kompjutera koji su zaduženi da reaguju ako loptica "okrzne mrežu" prilikom servisa, pa je tako "primetila" da je Alkaraz oštećen kada je Nole na drugi servis poslao bombu i naterao španskog tenisera da izbaci loptu u aut.

"Neverovatan meč! Neverovatno, ali sam isto tako veoma sigurna da je loptica dirala mrežu na meč-loptu. Poslušajte dobro zvuk i pogledajte reakciju Karlosa Alkaraza. Ne bih da oduzmem ništa od Novaka, kakav trud, ali je to baš bez veze ako je istina...", napisala je Rene Stabs.

Naravno, izazvala buru na društvenim mrežama. Navijači su joj objasnili da tenis ne funkcioniše baš tako i da bi poen sigurno bio ponovljen da je "okrznula" mrežicu.  Prethodnih dana bilo je problema i zbog vetra i mašina se oglašavala i kada loptica projuri tik iznad.

Međutim, nekim ljudima nema pomoći. Uvek nekako pronađu način da umanje pobede Novaka Đokovića - najboljeg tenisera ikada.