Autor: Informer.rs

02.09.2023.

07:11

Foto: Tanjug/AP

Sport

Kraj: Novak u četvrtom kolu Ju-Es opena

Igra Laslo Đere spektakularno u poslednjih nekoliko nedelja, ništa drugačije nije ni kod Novaka Đokovića pa je meč trećeg kola na Ju-Es openu između srpskih tenisera bio označen kao derbi. Laslo i Novak potrudili su se to i da opravdaju pošto je njihov meč ušao u peti set. 

UŽIVO: 

Peti set

6:3 - KRAJ! Imao je Đere brejk-šansu, nije je iskoristio i stigla je surova kazna! Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo Ju-Es opena. 

5:3 - Uspeva Đere, na oduševljenje navijača na stadionu "Artur Eš", da produži meč! Srpski teniser došao je do servis gema, ali sada sledi teži deo pošto je na servisu Đoković. 

5:2 - Nije imao Laslo Đere nikakvu šansu u sedmom gemu, Novak je siguran i grabi ka spektakularnom preokretu u trećem kolu Ju-Es opena. Sada će momak iz Sente servirati za ostanak u meču. 

4:2 - Sada i Đere igra sve sigurnije, ali mu je potreban brejk kako bi se kompletno vratio u život!

4:1 - Kratko je trajalo slavlje Đerea, Đoković je ekspresno uzvratio i bez izgubljenog poena dobio svoj servis gem. 

Informer

 

3:1 - Prekida Laslo Đere nalet najboljeg tenisera svih vremena i dolazi do svog prvog gema u petom setu. 

3:0 - Evo je i potvrda brejka, sve sada ide od ruke Đokoviću!

2:0 - Set je tek počeo, a Đoković već ima gem prednosti! Srpski teniser pronašao je svoju igru i sada grabi ka plasmanu u četvrto kolo Ju-Es opena. 

1:0 - Siguran je Novak Đoković na startu petog seta pošto uzima gem na svoj servis i nastavlja fantastičnu seriju na stadionu "Artur Eš". 

07:00 - Dobro došli na lajv meč trećeg kola Ju-Es opena između Novaka Đokovića i Lasla Đerea.