Autor: Informer.rs

11.09.2023.

11:13

Foto: epa

Sport

Seksepilna Brazilka opčinjena Đokovićem! Novače, vau!

Naš najbolji teniser je u spektakularnom finalu savladao Rusa sa 3:0, došao do 24. grend slem titule u karijeri, pa sad ima dve više od Rafala Ndala (22).

Novakov meč su pratile brojne poznate ličnosti iz celog sveta, a među njima je bila i jedna od najlepših žena sveta. Podelila je Đokovićevu fotografiju uz poruku:

- 24 i brojaćemo dalje... Vau! - napisala je Izabel Gular na Instagram storiju, a Nole joj se srdačno zahvalio.

Informer


Inače, seksepilna Brazilka nije prvi put pokazala da obožava Novaka, prošle godine se pohvalila selfijem sa Srbinom kome je poručila da je legenda.

Informer

Novaku su na sjajno odigranom meču čestitale brojne holivudske face, među kojima je i pevač Džastin Timberlajk, glumac Metju Mekonahi, koji je tokom meča bio u boksu našeg tenisera. Poznati milijarder Ilon Mask je takođe čestitao Novaku Đokoviću na osvajanju Ju-Es opena. Novaka su gledale i  rijaliti zvezda Kajli Džener, manekenka Emili Ratajkovski, glumica Nikol Kidman, legendarni Sting...

Naš teniser se osvajanjem Ju-Es opena izjednačio se sa čuvenom Margaret Kort po broju grend slem titula. Imaju ih po 24. S tim što će Novak već u Australiji moći da je prestigne. Serena Vilijams je na 23, Rafael Nadal i Štefi Graf imaju po 22. Zbog trijumfa u drugom setu protiv Medvedeva sa 7:6, Đoković je postao igrač koji je osvojio najviše taj-brejkova u jednom godini - gledajuči glavne turnire. Imao ih ukupno 17, čime je nadmašio Džona Iznera iz 2018. i samog sebe iz 2007. godine.