Autor: Informer.rs

20.09.2023.

07:00

Foto: EPA

Sport

Australijanka podvila rep i priznala: Đoković je nemilosrdan!

Nekada prva teniserka sveta u dublu poručila je da se divi sposobnosti Novaka Đokovića na terenu i da je njegova želja za pobedom opsesivna.

Stabs, koja kao analitičar radi za ugledni "ESPN", u prošlosti je često govorila negativno o trenutno prvom reketu na planeti, ali i njegovim navijačima. 

Međutim, nakon osvojene titule na Ju-Es openu i ukupno 24. grend slem trofeja za Noleta, izgleda da je i Australijanka napokon shvatila ko je najbolji igrač svih vremena.

- Đoković je figura o kojoj ljudi imaju podeljena mišljenja, ali za mene kao bivšu profesionalku i nekoga ko gleda tenis jako dugo... Jednostavno moramo da budemo oduševljeni njegovom sposobnošću da nikada ne odustaje. Nemilosrdan je - rekla je Stabs.

Informer

 

Ipak, ona je ponovo morala da pomene Rodžera Federera i Rafaela Nadala, koji gledaju u leđa u Srbinu i to očigledno mnoge nervira.

- Mislim da su i Rodžer i Rafa bili personifikacija želje za pobedom, ali Novak je u tom smislu opsesivan i to se vidi. Želi da ostvari što bolje brojeve i da obori rekorde, jer zna da u svetu nikada neće biti popularan kao Federer i Nadal - dodala je Stabs.