Autor: Informer.rs

25.09.2023.

08:59

Foto: EPAIMAGES

Sport

Muka mu je od laži! Kanađanin kipti od besa zbog Novaka!

Vasek Pospišil je veliki prijatelj Novaka Đokovića, zajedno su osnovali PTPA (Asocijacija profesionalnih teniskih igrača), a Kanađanin je ljut jer je Srbin konstantno na udaru kritika.

Kanađanin odlično poznaje Đokovića, pa je jasno zašto mu je muka kada ljudi pričaju neistine. Odlučio je da progovori i otkrije ko je Novak kada se kamere ugase, jer svi mogu da se pretvaraju. 

- Novak ne dobija dovoljno priznanja i zbog toga sam ljut. Toliko je dobar momak. Svi mogu da se ponašaju kao anđeli pred kamerama, da pričaju prave stvari, ovo i ono. Ključ je u tome kakav si kada nema kamera i kako tretiraš ljude generalno - rekao je Pospišil bez dlake na jeziku.

Informer

Pospišil je pričao koliko je naš teniser human, darežljiv, da se trudi svima da pomogne.

On je toliko velikodušan. Ne znam je li moje da o tome govorim, ali Novak pomaže juniorima u Srbiji - finansira ih, zaista mu je stalo. Pretpostavljam da je to zbog uslova u kojima je odrastao i što je sve prošao. Zna da ceni borbu i shvata koliko je teško kada je sve protiv tebe. Pokušava da pomogne kolegam. 

Novak Đoković i Vasek Pospišil su 2020. godine osnovali Asocijaciju profesionalnih teniskih igrača, kako bi pomogli teniserima, pre svega onim igračima koji su slabije plasirani. Kanađanin je postao veliki Novakov prijatelj,  pred dve godine je bio u Beogradu i sa našeim teniserom bodrio Zezdu u Evroligi.