Autor: Informer.rs

28.09.2023.

10:02

Foto: EPA/Shutterstock

Sport

Seksi Maša ućutkala Novaka! Umalo ga osakatila, previjao se od bolova

Novak i Maša godinama su veliki prijatelji! Naš teniser obožava da imitira kolege, što je mnogo češće radio na početku karijere, a na to nas je malo podsetio pre nekoliko nedelja na masters u Sinsinatiju. Ruskinja je uvek bila deo performansa i jedna od omiljenih Noletovih "žrtava".

Jasno je da su zaista bliski prijatelji, a Maša je podsetila da ju je Nole pre 15 godina izveo na večeru., Srbin se, s druge strane, sigurno i dalje odlično seća snimanja reklame za kompaniju "Hed" pre desetak godina. Plan je bio da Maša lopticom skine kutiju koja je bila na Novakovoj glavi.

Prvi pokušaj nije dobro prošao - promašila je, a onda je Ruskinja opalila po loptici i pogodila. Doduše, ne kutiju, nego Novaka u međunožje. Naš teniser nije mogao da stoji na nogama, pao je na kolena, previjao se od bolova, dok se Maša smejala. 

- Molim te, nemoj to više da radiš - jedva je rekao Nole.

Maša i dalje čeka priliku da snime novu reklamu, Nole sad ima 24 grend slema. Mada, Ruskinja je u odavno penziji, sigurno nije u formi kao pre desetak godina.

- Kad smo igrali tenis pogodila sam te u međunožje (balls). Od tada si osvojio nekoliko grend slemova, tako da treba da snimimo novu - prisetila se Marija urnebsne scene pre nekoliko godina.

Informer

- Imam nove loptice (balls) u međuvremenu - odgovorio je Novak u šali.

Inače, Nole i Marija su išli na večeru, jer je naš as pobedio u jednom dubl meču.

- Igrali smo egzibicioni turnir, ja sam bila mlada, kao i ti, ne znam da li si tada osvojio ijedan veliki turnir. Igrali smo miks-dubl jedno protiv drugog i rekao si da ću morati da platim večeru ako pobediš. I pobedio si i večerali smo u japanskom restoranu. Sećam se da je bilo zabavno jer si izvadio stari Kodak fotoaparat i tražio si od konobara da nas slika, za uspomenu. Pamtim da sam se iznenadila - otkrila je Ruskinja.

Nole joj nije ostao dužan.

- Da, izgubio sam tu kameru. Moraš da priznaš svima da si namerno izgubila.

Ne libi se Maša da pecne Novaka.

Šta je za tebe zona komfora? Zanima me to. Nećemo valjda da grlimo drveće? Ima ovde u Kaliforniji mnogo lepog drveća, ali nisam spremna da grlim drveće - šalila se Šarapova na Noletov račun.