Autor: Informer.rs

28.10.2023.

08:49

Foto: Tanjug/AP

Sport

Novak zaglavljen na aerodromu! Poslao emotivnu poruku Francuzima (VIDEO)

Novak Đoković uskoro se vraća na teren nakon nešto duže pauze. Uzeo je srpski teniser odmor nakon titule na Ju-Es openu i nastupa za Dejvis kup reprezentaciju Srbije, ali je i tom odmoru došao kraj budući da će naredne nedelje nastupati na Masters turniru u Parizu. 

Francuzi su očekivalo da Novak u prestonicu stigne u petak u toku dana i uveče gostuje u jednoj emisiji, ali se sve izjalovilo. Razlog su problemi u avio saobraćaju, a srpski teniser ostao je zaglavljen na beogradskom aerodromu Nikola Tesla. 

- Dobro veče svima. Želeo sam da napravim kratki video i da se izvinim što neću biti sa vama večeras. Pomalo me i sramota zbog toga što sam ostao u Beogradu, na aerodromu, zbog problema sa avio saobraćajem, zbog čega kasnim. Tako je, kako je. Žao mi je i nadam se da se vidimo sledeće nedelje. Hvala vam - rekao je Đoković.

On će uzeti učešće na turniru u glavnom gradu Francuske, koji će trajati od 28. oktobra do 5. novembra, a Đoković će u prvom kolu igrati protiv boljeg iz duela Miomir Kecmanović - Tomas Ečeveri.