Autor: Informer.rs

01.11.2023.

12:43

Foto: Tanjug/AP

Sport

Procurela fotka sa Novakovog treninga! Evo šta radi sat vremena pred meč!

Naš teniser je već osetio podlogu u francuskoj prestonici, pošto je u dublu, zajedno sa Miomirom Kecmanovićem, savladao Gonzala Eskobara i Aleksandra Nedovjesova sa 2:0 (6:4, 6:2).

Prvog tenisera sveta čeka dupli program u sredu. Novak Đoković u Parizu prvi meč u singlu igra u protiv Argentinca Tomasa Ečeverija, a na teren bi trebalo da izađu oko 14 časova. Prvo igraju Grigor Dimitrov i Danil Medvedev, zatim Stefanos Cicipas i Feliks Ože-Aljasim, a onda Srbin i Argentinac. Samo nekoliko sati kasnije, oko 17  časova ga u paru sa zemljakom čeka okršaj protiv Rohama Bopane i Metjua Ebdena.

Ali, Nole je opušten na treningu kao da ga ne čaka nekoliko sati posla. Na društvenim mrežama pojavila se fotka sa traninga. Nole se zagrevao u teretani, a nikome nije promaklo to što je nosio sunčane naočare.

"Broj 1 na svetu trenira kako hoće", komentra je na Tviter nalogu ESPN-a.

Ima Nole razlog da bude sjajno raspoložen. Ovo će biti jedna od najboljih sezona našeg tenisera, osvojio je tri grend slema i igrao finale Vimnbldona, a blizu je da godinu završi na prvom mestu na ATP listi, pošto je Karlos Alkaraz već završio takmičenje u Parizu. Ako naš teniser osvoji Pariz biće mu potrebna samo jedana pobeda na Završnom mastersu u Torinu pa da definitivno osmi put u karijeri obezbedi tron na kraju sezone.