Autor: Informer.rs

09.11.2023.

17:26

Foto: Profimedia

Sport

Legendarni Amerikanac želeo da pretekne Novaka pa se pošteno obrukao...

Titula Novaka Đokovića na Ju-Es openu bila je tačka na sve GOAT diskusije u svetu tenisa. Srpski teniser osvojio je 24. grend slem trofeja čime je postao apsolutni rekorder, a plan da ga pretekne ima legendarni Amerikanac - Andre Agasi. 

Slavni teniser u podkastu je govorio o dešavanjima u "belom sportu" kada se dotakao na koji način može da uveća svoj broj osvojenih grend slem titula. Agasi je već 22 godine u vezi sa Štefi Graf, a da će u slučaju njihovog razvoda polovina njenih grend slem titula pripasti njemu. 

Ipak, Agasi se malo zabrojao. 

- Ako me ikada ostavi, dobijam polovinu njenih Slemova, je l‘ tako? To mora da je oko 29, tako da Novak i dalje ima dalek put pred sobom - rekao je Agasi. 

Informer

 

Od njegove teorije nema ništa, pa sve i da je to moguće. Štefi Graf je tokom karijere osvojila 22 grend slem titule, dakle, polovina je 11. Kada na to dodamo njegovih osam trofeja na grend slemovima, Agasi bi imao tek 19, naspram 24 titule koliko ima Novak Đoković. 

Agasi se zajedno sa ženom okrenuo pikbolu, te otkrio da ponekad igraju međusobno.

- Igrao sam i sa ženom, što može da doprinese vašoj vezi ili da je uništi. Tako da, morate da bude pažljivi sa tim - podvukao je Agasi.